Ny unik plakat - Mottakere av Krigskorset!
Postet av: Admin - 30.05.2013 kl. 17:46 - Sist endret: 31.05.2013 kl. 22:51
 
Det er en glede for Krigskorset.no å presentere en ny og unik plakat med alle mottakere av Krigskorset! Plakaten viser navn på samtlige mottakere av Krigskorset frem til mai 2013. Vi har i tillegg samlet tilgjengelige bilder og plakaten har bilde av over 140 mottakere. Plakaten viser også personenes nasjonalitet og hvilke tildelinger som er foretatt post mortem.

 

   

Plakaten er trykket på fotopapir i høy kvalitet og er i størrelse 50 x 70 cm. Perfekt for innramming (standard rammemål). En meget dekorativ og flott plakat i begrenset opplag som hedrer de som har mottatt Norges høyeste utmerkelse. I tillegg til alle mottakerne er det også tatt med utdrag fra Krigskorsets statutter (hhv. § 1 og § 7), samt at de syv franske fanene og bannerne er listet opp. Også kongelige mottakere er inkludert.
 
Benytt muligheten i dag! Plakatene selges for kroner 275,- + porto/emballasje (kroner 75,- uavhengig av antall bestilte plakater).

Plakaten kan kjøpes direkte via Samlerforumets Webshop eller via auksjonsnettstedet QXL. Vi samarbeider med brukeren "saint1800" på QXL som selger plakatene for oss!
 
Ønsker du å kjøpe et større antall plakater/drive videresalg av plakater, vennligst ta kontakt med oss på epost, admin@krigskorset.no

NB! Noe leveringstid må påregnes!

Samlerforumets Webshop
QXL - saint1800


 
Klikk for større bilde!

 

   


 
Bilde 1


 
Bilde 2