Nyhetsarkiv - 2008
Postet av: Admin - 31.09.10 kl. 22:35 - Sist endret: 06.04.12 kl. 12:16
 

Nyhetsarkiv for Krigskorset.no. Her postes alle eldre nyheter som tidligere har vært publisert på hovedsiden!

Bruk menyen til venstre for å navigere gjennom arkivet ved bruk av årstall.

 

   

Nye tildelinger av Krigskorset?
Postet av: Admin - 08.12.08 kl. 17:03
 
Det har de siste årene vært en mer eller mindre offentlig debatt om tildeling av Krigskorset til soldater som deltar i aktuelle konflikter / kamper i Irak, Afghanistan og andre urolige områder i verden. Skal Krigskorset kunne deles ut igjen? Er medaljen knyttet til andre verdenskrig eller er det uproblematisk å tildele den til dagens soldater?

Meningene er delte, selv innad i forsvaret og regjeringen iflg. media, men dette er delvis tilbakevist av regjeringen som sier at de håper på en snarlig avklaring. Vi følger debatten og vil oppdatere siden med ny informasjon etter hvert som det blir tilgjengelig. Se under fanen "Krigskorset" i menyen til venstre for oppdateringer!
 
Les mer om dette: VG Nett

 

   

Innspill og bidrag ...
Postet av: Admin - 10.11.08 kl. 15:19
 
For å gjøre krigskorset.no til en best mulig informasjonsportal trenger vi innspill og bidrag fra dere som er brukere. Hva ønsker dere informasjon om på denne siden? Hva kan gjøres annerledes/bedre? Har du selv noe du ønsker å bidra med som omhandler emnet?

Nøl ikke med å ta kontakt med oss via e-post: admin@krigskorset.no

 

   

Velkommen ...
Postet av: Admin - 09.11.08 kl. 16:55
 
Denne nettsiden er ment som en informasjonsportal for Norges høyeste militære utmerkelse, Krigskorset.

Vi håper du finner innholdet interessant og lærerikt! Bruk menyen til venstre for å navigere på sidene. Nøl ikke med å kontakte oss om du har innspill, informasjon, forslag eller kommentarer til tjenesten! Sidene vil den første tiden gjennomgå store oppdateringer. Enkelte funksjoner vil derfor være utilgjengelige eller ha småfeil i en periode fremover!

 

   

Krigskorset.no lansert!
Postet av: Admin - 09.11.08 kl. 16:55
 
Da er nettsidene Krigskorset.no lansert. Her vil du etter hvert finne nyheter og informasjon som omhandler den norske militære utmerkelsen Krigskorset. Vi vil også poste nyheter om andre relevante utmerkelser og medaljer som Militærkorset m.fl!