Om oss

Krigskorset.no er en internettportal som er heleid av Samlerforumet.net. Det presiseres at nettsiden ikke har noen offisiell tilknytning til det norske forsvaret eller politiske partier/regjering. Siden retter seg mot samlere og historisk interesserte og fungerer som en informasjonsportal for norges høyeste militære utmerkelse, Krigskorset. Siden vil også inneholde relevant informasjon om andre norske militære utmerkelser.

Verdivurdering og kjøp/salg av norske dekorasjonsmedaljer!

Vi har i tillegg til informasjonsarbeid opparbeidet oss kunnskap om verdivurdering og omsetting av norske medaljer, da med spesiell vekt på norske krigsdekorasjoner (1940-45). Om du har spørsmål om verdi eller har medaljer du ønsker å selge eller forsøker å skaffe til egen samling, ta kontakt med oss. Du finner kontaktinformasjon litt lengre ned på denne siden.


Samlerforumet.net er en non-profit internettportal for samlere av militaria og personer med historisk interesse. Siden inneholder publikasjoner, oppslagsverk og nyttig informasjon vedrørende de aktuelle temaene. Alt materiale er beskyttet av opphavsrett, enkelte ganger fra andre personer eller selskaper, men dette vil da være ettertrykkelig informert om.

Samlerforumet.net er ansvarlig for alt innhold på siden og alle spørsmål vedrørende innhold kan rettes til administrator via e-post. NB! Samlerforumet.net er ikke ansvarlig for brukeres innlegg på diskusjonsforumet. Om innlegg er krenkende eller i strid med norsk lovgivning, vil de bli slettet av en moderator.

For ytterligere informasjon, forespørsler eller kommentarer, vennligst kontakt oss per e-post!

Kontaktinformasjon

E-post: admin@krigskorset.no
E-post – Samlerforumet: admin@samlerforumet.net


Krigskorset.no / Samlerforumet.net eies og driftes av ERDAHL MEDIA (Foretaksregisteret Org. 922 287 929 MVA)