Det er en glede for Krigskorset.no / Samlerforumet.net å kunne presentere en unik plakat med alle mottakere av Krigskorset! Dette er 4. utgave – og en totalt ny utgave av originalen som ble presentert tilbake i 2013.

Plakaten viser navn på samtlige mottakere av Krigskorset frem til mars 2024. Disse er delt inn i utdelinger for 2. verdenskrig og utdelinger for internasjonale operasjoner etter 1945. Vi har i tillegg samlet tilgjengelige bilder og plakaten har bilde av 237 mottakere. Plakaten viser også personenes nasjonalitet, personer som har mottatt medaljen flere ganger og hvilke tildelinger som er foretatt post mortem.

Plakaten er trykket på papir av høy kvalitet og er i størrelse 50 x 70 cm. Perfekt for innramming (standard rammemål). En meget dekorativ og flott plakat som hedrer de som har mottatt Norges høyeste utmerkelse.

I tillegg til alle mottakerne er det også tatt med utdrag fra Krigskorsets statutter (hhv. § 1 og § 7), samt at de syv franske fanene og bannerne er listet opp. Også kongelige mottakere er inkludert.

Endringer fra første utgave er blant annet:
– Totalt redesignet utgave
– Bilde av 75+ ytterligere mottakere
– Bilde av 237 mottakere totalt
– Nytt bedre bilde på 45+ mottakere
– 3 nye mottakere lagt til (tildelinger etter versjon 1)
– Små rettelser forøvrig

Frakt og portoutgifter utgjør en vesentlig del av salgssummen, så ved bestilling av flere plakater vil pakkepris (- 15%) bli automatisk tilbudt!

Bestilling gjøres via Samlerforumets Webshop!

Legg igjen en kommentar